Nyckelsamtal

Är du stressad?

Känner du dig utmattad?

Har du svårt att få ihop livspusslet?

Kanske är du sjukskriven och har svårt att komma tillbaka till det som en gång var du och ditt liv?

Du är inte ensam!

Känslan av att förlora fotfästet, oavsett om det är på ett privat plan eller inom yrkeslivet är för de flesta av oss en oerhört skrämmande tanke. En tanke som får oss att känna oss odugliga och kanske till och med meningslösa. Men kom ihåg: ingen människa är här utan mening och det finns hjälp att få!

Nyckelsamtal är en väl beprövad rehabiliteringsmetod för dig som känner dig stressad, trött eller utmattad. Tillsammans med andra (max antal 8) får du tillfälle och möjlighet att dela med dig och utbyta erfarenheter med andra som befinner sig i liknande situation och som har upplevt liknande saker.

Att saker har blivit som de har blivit, att situationer har uppstått och att vi är där vi är nu är en viktig del i processen men en ännu viktigare komponent är att finna verktyg som hjälper dig att gå vidare. Verktyg som stärker dig, får dig att utvecklas och må bättre såväl kortsiktigt som långsiktigt.

En annan viktig del inom nyckelsamtal går ut på att träna att vara närvarande här och nu. Att hitta sätt till mindfulness i vardagen som ökar vårt välmående och välbefinnande.