Om mig

  • KBT-terapeut
  • Diplomerad coach (Livs- och karriärsutveckling) Nyckelkurshandledare
  • Mindfulnessinstruktör

”​Den som aldrig går vilse hittar inga nya vägar”

Min egen personliga utveckling har lett mig in på nya vägar och Komma Vidare har startats med samma avsikt, att hjälpa fler att hitta nya vägar och komma vidare.

Efter många år inom skolans värld började livet att svaja och känslan och behovet av att göra något nytt blev allt starkare för mig. Denna “vilsenhet” ledde mig senare mot nya mål då jag mötte min coach som hjälpte mig att hitta min sanna drivkraft.

Vägen dit var inte alltid rak, inte heller var den alltid enkel men det jag lärde mig var att det är just det som är målet. Vägen i sig bör inte ses som ett hinder. Det är de små avstickarna och de små kurvorna som både ger oss ny energi och ny kunskap om oss själva och likaså om andra.

Idag gör jag det jag vet är ​mitt j​ag. Idag gör jag det som jag brinner för, nämligen att hjälpa andra att hitta ​sitt j​ag.

Genom att utvecklas, hitta balans och må bättre blir vi mer sanna mot oss själva. Vi växer som människor och vågar därmed ta modet till oss att lita till vår inre röst och drivkraft för att komma vidare.

Alla har vi en historia att berätta. En historia som inspirerar. En historia som utmanar och en historia som leder oss in på nya vägar. Mänskliga möten gör livet spännande och jag ser fram emot att få ta del av just din historia.